Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formatge Ecològic de Puigcerver

Formatge Ecològic de Puigcerver
Descripció: Formatge Ecològic de Puigcerver és un projecte nascut fa més de 30 anys. Som una empresa familiar que es dedica a l’elaboració de formatge ecològic madurat de cabra.
Adreça: 25514 Puigcerver, Senterada (Lleida)
Correu electrònic: info@ecologicdepuigcerver.com
Horari: Amb cita prèvia

Des del Pallars Jussà, Puigcerver és un poble aïllat, a prop de La Pobla de Segur, un lloc privilegiat d’alta muntanya, que ens permet, entre d’altres coses, realitzar el nostre projecte. El futur és clar i el temps ens dona la raó, una activitat com la nostra és sostenible i té sentit per a les generacions futures.

EL NOSTRE FORMATGE

Actualment, el Formatge Ecològic de Puigcerver és un dels formatges ecològics de referència a Catalunya amb ramat propi. Amb unes 250 cabres de raça murciano-granadina. Es tracta d’un formatge de coagulació enzimàtica i maduració mínima d’un mes, i d’escorça florida natural, de tonalitats grises. El formatge ecològic de Puigcerver té un tall de color blanc i una textura cremosa i suau. El seu tast en boca és d’aroma intens, que et deixa un gust exquisit i amb personalitat que fa que agradi a tots els públics, des dels recent iniciats en el món del formatge fins als més experts; i que t’obliga a repetir un cop l’has tastat.

FORMATGE ECOLÒGIC

Formatge de qualitat, no només per les seves qualitats organolèptiques, sinó també per ser lliure de transgènics, pesticides i antibiòtics, és a dir, saludable. Amb la llet únicament de les nostres cabres, una acurada elaboració i el control de la distribució, ens permet tancar el cercle de producció evitant contaminacions creuades. La nostra és una explotació amb una sola línia de producció, la ecològica, no mixta, no hi ha possibilitat de contaminacions de producte convencional, a la nostra empresa  no n’hi ha.

VEURE AQUÍ COM S’ELABORA EL FORMATGE PUIGCERVER

  • Empreses i comerços