Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Senterada sobre rodes - rutes en BTT

Descobreix el Pirineu pedalant. Et proposem rutes BTT amb diferents graus de dificultat, que pots realitzar pel nostre municipi

Els tracs de les rutes BTT són d'usuaris que les han realitzat i compartit al Wikiloc. Pots descarregar-te el tríptic amb rutes en BTT en pdf, on trobaràs el QR, que enllacen a cada una d'elles.

Nivel Fàcil. 

 1. Senterada - Puigcerver: Un petit ascens al poblet de Puigcerver. Allà , ens esperen unes vistes idíl·liques. L'ascens és tranquil i sense complicacions.
 2. Senterada Pobleta: Un tomb pels voltants del riu Flamisell ens portarà fins a la Pobleta de Bellveí. El camí és de fàcil accés amb alguns trams on aturar-se a la vora del riu serà necessari.

Dificultat Moderada. 

 1. Reguard Montsor: Un recorregut exigent però amb una recompensa final d'esglai , una de les panoràmiques de tot el Prepirineu.
 2. Senterada el Pont del Diable: Val la pena fer el primer tram d'asfalt fins Sarroca de Bellera per tal de gaudir d'una baixada molt entretinguda tant bon punt arribem al despoblat de la Bastida. Arribats al pont del diable , la  trialera esdevé encara més interessant.
 3. Burguet Senterada: La baixada és intensa per moments i requereix d'una certa tècnica. No obstant , la diversió està assegurada.
 4. Senterada l'Estany de Montcortès: La pista és ampla i agradable. Alterna moments tranquils amb d'altres exigents. La destinació final és un dels llocs més emblemàtics de la zona.
 5. Cérvoles volta a la Capcera: Ens espera una volta aèria acompanyats pels voltors que la vigilen. Una ruta a tocar del cel des d'on podem observar molts cims pirinencs.

Dificultat Elevada. 

 1. Cèrvoles Senteara: Comparteix part del descens amb el camí de Burguet. Tot i això, el punt de sortida és
  probablement el poble amb les vistes més espectaculars.
 2. Senterada a Burguet, Cérvoles i Erinya per la serra de Camporant: Aquesta ruta ens permetrà descobrir el cor
  del món rural prepirinenc , circulant per una paisatgística diversa i salvatge. Val molt la pena aturar-se als poblets que ens trobarem. 
 3. Senterada Oest del municipì i proximitats: Trajecte ideal per gaudir-lo en grup. Alguns trams d'asfalt i d'altres de pista. Sens dubte , les vistes compensen l'esforç.
 4. Volta cirucualr al municipi i voltans:  Parlem de la volta definitiva per descobrir tots els indrets del municipi i els seus voltants. Una llarga travessa i una gran recompensa pels amants de la bici de muntanya.

Fitxers adjunts:

Tríptic Sobre Rodes Descàrrega