Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bus del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Línia -> La Pobla de Segur i El Pont de Suert (La Pobla de Segur, Senterada, Sarroca de Bellera, Perves Viu de Llevata El Pont de Suert) Línia -> Vall fosca. (La Pobla de Segur, Senterada, La Pobleta de Bellveí, La Plana......, Capdella, Telefèric Sallente)

Bus del parc
Bus del parc

DILLUNS 15 AGOST 2022

El Departament de Territori i Sostenibilitat va presentar el divendres 21 de maig les millores del servei de bus que arriba fins al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per aquest 2021.

Concretament, el Bus del Parc que fa el recorregut de Pla de l’Ermita - Taüll - Vielha - Esterri d’Àneu - Espot - Sort - La Pobla de Segur començarà a funcionar el 21 de juny.

El servei de bus entre La Pobla de Segur i El Pont de Suert s’iniciarà el 15 de juliol de dilluns a divendres feiners del 15/07 al 30/09 i la resta de l’any, els divendres feiners.

I, per últim, el transport en bus de La Vall Fosca – Telefèric que uneix La Pobla de Segur - Senterada - Torre de Capdella - Pantà de Sallente s’oferirà diàriament a partir de l’1 de juliol. Els tres transports que es realitzen en període estival ho faran fins al 30 de setembre.

Millores d’enguany: major cobertura i digitalització

Bus del Parc: Pla de l’Ermita - Taüll - Vielha - Esterri d’Àneu - Espot - Sort - La Pobla de Segur

Els excursionistes que volen gaudir del PN al llarg del dia, des de bon matí fins al vespre ara ho podran fer ja que s’ofereix una cobertura horària des de la 6.00h del matí fins a les 21.00h del vespre. A més, enguany es pot comprar els bitllets a través del web de l’operador, s’instal·la una nova vinilació dels 2 busos que faran el servei amb la imatge del Parc Natural i s’incorporen codis QR a totes les parades per facilitar l’accés a la informació per part dels usuaris.

  • Incorpora 2 noves expedicions per sentit entre Pla de l’Ermita i Pobla de Segur. Sortida des de La Pobla a les 5.45h i arribada al Pla de l’Ermita a les 9.30h i tornada a les 14.45h des de Pla de l’Ermita, fins a la Pobla de Segur a les 18:25h.
  • Ofereix 2 noves expedicions per sentit entre Pla de l’Ermita i Sort. Sortida des de Pla de l’Ermita a les 6.45h i arribada a Sort a les 9.45h, tornada a les 14.15h des de Sort i arribada a Pla de l’Ermita a les 17.40h.

Podeu verue la notícia

Fitxers adjunts